Barnteologidag 29 mars

NyheterKommentarer inaktiverade för Barnteologidag 29 mars

Hur ser vi på barn och andlighet? Vad säger Bibeln om barn som mottagare av Guds gåvor? Hur tar sig anden uttryck i ett barns liv på ett naturligt sätt? Barn och karismatik, hur förhåller vi oss där och finns det också risker? Hur leder vi barn på ett klokt sätt? FNs barnkonvention uttrycker tydligt barns rätt till andlighet, men vad innebär det?

Det finns en massa spännande frågor att dyka in i för både undervisning, reflexion, utbyte av erfarenheter och praktiska verktyg. Så välkommen med på en spännande heldag om barn och andlighet!

Dagen vänder sig till dig som är pastor, ansvarig barnledare, församlings-ledare, utbildar dig för att jobba med barn och församling eller möter dessa frågor på andra sätt.

ANMÄLAN
Maila din/er anmälan till susanne.olofsson@efk.se. Anmäl dig innan 20 mars. Var god ange i samband med anmälan om någon önskar specialkost eller har allergi.

PRIS
Priset för hela dagen 300 kr. Då ingår mat, fika och kursintyg. Det går bra att betala på plats, via swish eller faktura.

PROGRAM
09.30 Incheckning & kaffe.
10.00 Välkommen och start. Barn har rätt till andlighet! Fredrik Wenell
11.00 Barn och andlighet – i teologi och församling. Ulrik Josefsson
12:15 Lunch
13:15 Barn och karismatik – gåvor och tjänst, risker och möjligheter. Martina Prosén
14:00 Reflexion utifrån egna frågor och erfarenheter.
14.30 Barn och andlighet i vardag och församling. Panelsamtal
15:00 Avslutning och fika.

Arrangerar dagen gör Evangeliska Frikyrkan, Svenska Alliansmissionens Ungdom och Pingst Ung i samverkan med Akademi för Ledarskap och Teologi och Studieförbundet Bilda.

Comments are closed.

© 2017 Akademi för Ledarskap och Teologi