Vi söker Administrativ ledare

Akademi för ledarskap och teologi (ALT) är en ideell förening med Evangeliska frikyrkan, Pingst FFS och Svenska Alliansmissionen som medlemmar. ALT ansvarar för utbildningen vid Örebro teologiska högskola och ger ledarkurser i samverkan med samfundens folkhögskolor: Dalkarlså folkhögskola, Hyllie Park Folkhögskola, June folkhögskola, Kaggeholms folkhögskola, Liljeholmens folkhögskola, Mariannelunds folkhögskola och Mullsjö folkhögskola.

Vi söker nu en Administrativ ledare med placering i Örebro. Som Administrativ ledare kommer du ansvara för den övergripande administrationen som bland annat innefattar ekonomisk uppföljning och rapportering, framtagande av underlag och policydokument. Ditt uppdrag kommer även vara att arbeta strategiskt och utveckla verksamheten och processer inom administration-, ekonomi- och personalområdet.

För att passa i rollen tror vi att du är administrativt driven, van att driva processer framåt, kan omsätta mål till operativa aktiviteter och har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Vi tror att du har lätt att se helheten och tar initiativ för att hitta lösningar utifrån helhetens bästa. Du är strategisk och har lätt för att organisera ditt arbete utifrån olika förutsättningar och förändringar. Vidare tror vi att du är tydlig i din kommunikation och lyhörd för verksamhetens behov.

Kvalifikationer

  • Relevant högskoleutbildning, exempelvis ekonomi, HR eller annan utbildning som bedöms likvärdig
  • Erfarenhet som ledare med personal- och ekonomiansvar

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete inom utbildningsområdet

Tjänsten är på 100 %. Placering i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats och kunniga kollegor. Vi vill att du har förankring i församling tillhörande någon av våra medlemmar.

Ansök senast 2018-04-20, men vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till ulrik.josefsson@altutbildning.se eller niklas.holmefur@altutbildning.se.

 

Vid frågor, kontakta:

Ulrik Josefsson, Direktor, 0765-36 25 69 ulrik.josefsson@altutbildning.se

Niklas Holmefur, Högskolerektor, 0706-99 29 35 niklas.holmefur@altutbilding.se

 

Comments are closed.