ALT söker strategisk kommunikatör

Akademi för ledarskap och teologi (ALT) är en ideell förening med Evangeliska frikyrkan, Pingst FFS och Svenska Alliansmissionen som medlemmar. ALT ansvarar för utbildningen vid Örebro teologiska högskola och ger ledarkurser i samverkan med samfundens folkhögskolor: Dalkarlså folkhögskolaHyllie Park Folkhögskola, June folkhögskola, Kaggeholms folkhögskola, Liljeholmens folkhögskola, Mariannelunds folkhögskola och Mullsjö folkhögskola.

Som strategisk kommunikatör kommer du arbeta med att säkerställa en långsiktig och stabil rekrytering av studenter, förbättra och utveckla kommunikationen med huvudmän, finansiärer och andra intressenter. Tjänsten omfattar planering och operativt genomförande. Du kommer ansvara för utveckling av strategier och för organisationens kommunikation så väl externt som internt. Du kommer även delta i opinionsbildande arbete. Då tjänsten är nyinrättad kommer du att få möjlighet att vara med och forma ditt arbete och dess innehåll.

För att passa i rollen tror vi att du analytisk, kan omsätta mål till operativa aktiviteter och har en god förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du trivs att arbeta självständigt och tar initiativ och ansvar för att hitta lösningar utifrån helhetens behov. Du är strategisk och har lätt för att organisera ditt arbete utifrån olika förutsättningar och förändringar. Vidare tror vi att du är kreativ, lyhörd, och flexibel. Du har ett stort intresse för språk och god förmåga att på ett välformulerat sätt kommunicera på svenska.

Kvalifikationer

  • Relevant högskoleutbildning, exempelvis kommunikation, medievetenskap eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
  • Minst 5 års erfarenhet av kommunikationsarbete, varav några års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete.

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete inom utbildningsområdet
  • Erfarenhet av opinionsbildning
  • Utbildning i projektledning

 

Tjänsten är på 50-80%.  Placering i Örebro eller vid något av ALTs studiecenter. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats och kunniga kollegor. Vi vill att du delar våra värderingar och har förankring i församling tillhörande någon av våra huvudmän.

Ansök senast 2018-06-10. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till niklas.holmefur@altutbildning.se eller ulrik.josefsson@altutbildning.se.

Vid frågor, kontakta:

Niklas Holmefur, Högskolerektor, 0706-99 29 35, niklas.holmefur@altutbildning.se.

Ulrik Josefsson, Direktor, 0765-36 25 69, ulrik.josefsson@altutbildning.se.

 

Comments are closed.