TEO – del av ett större samtal

TEO – del av ett större samtal

På ALT får våra studenter en bred teologisk utbildning, inte minst tack vare våra fantastiska lärare och studieledare. Här kombineras forskning på hög internationell nivå med ett hjärta för den lokala församlingen. Studenterna utmanas till att tänka stort och nytt, samtidigt som de får rota sig allt mer i sin tro och tjänst. Vi är glada att vi får vara ett ledande centrum för församlingsnära teologi.

Nu vill vi ta nästa steg i att betjäna församlingar i Sverige: TEO! Varför begränsa allt spännande som händer till klassrummet? Nu har du chansen att få några minuter med våra lärare och studieledare. I korta små föredrag ges en introduktion till något aktuellt, spännande ämne. Du kan titta när du vill, hur många gånger du vill och dela med vem du vill! Varför inte se dem tillsammans med bönegruppen, kompisgänget eller ledarteamet och samtala kring det ni hört? Eller hemma vid köksbordet och fortsätta samtalet i dagboken eller kommentarsfältet på Youtube och Facebook!

Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vår youtubekanal och följ oss på Instagram, Facebook och Twitter! Blir du sugen på att få mer? Sök till några av våra program, eller kanske en onsdagskurs, eller varför inte en lördagskurs! Läs mer här på hemsidan.

Här kommer ett smakprov:

 

Comments are closed.