Nu startar vi Lördagskurser!
11 Jun 2018

Nu startar vi Lördagskurser!

Nu lanserar vi Lördagskurser!

Våra lördagskurser riktar sig till dig som vill fördjupa dig inom teologi, församling och ledarskap. Kurserna är uppbyggda kring fyra lördagar där du som deltagare finns på plats vid ett av våra studiecenter (Göteborg, Jönköping, Malmö, Stockholm, Umeå, Örebro). Träffarna innehåller gemensam undervisning med övriga studiecenter via videokonferens och tid för samtal, övningar och reflektion på respektive studieort.

Kurserna är framtagna tillsammans med församlingar för att möta de behov som finns och kursutbudet kommer variera. Hösten 2018 går kurserna “Kyrka, integration och diakoni” och “Gamla testamentets böcker och budskap”.

Studietakten för kurserna ligger på 25 procent, vilket innebär att studierna kan kombineras med arbete eller andra studier. Målet med kurserna är att fördjupa dina kunskaper och ge dig praktiska verktyg inom teologi, församling och ledarskap. Kursutbudet innehåller dels kurser som motsvarar innehållet i det teologiska basåret vid Örebro teologiska högskola och dels nyutvecklade kurser inom församling och ledarskap

Sista ansökningsdag är 15 augusti lördagskurser

>>ANSÖK HÄR<<

 

Comments are closed.