Dags för vårens Lördagskurser!

Dags för vårens Lördagskurser!

Sök till vårens lördagskurser!

ALTs lördagskurser riktar sig till dig som vill fördjupa dig inom teologi, församling och ledarskap. Kurserna är uppbyggda kring fyra lördagar där du som deltagare finns på plats vid ett av våra studiecenter (Göteborg, Jönköping, Malmö, Stockholm, Umeå, Örebro). Träffarna innehåller gemensam undervisning med övriga studiecenter via videokonferens och tid för samtal, övningar och reflektion på respektive studieort.

Studietakten för kurserna ligger på 25 procent, vilket innebär att studierna kan kombineras med arbete eller andra studier. Målet med kurserna är att fördjupa dina kunskaper och ge dig praktiska verktyg inom teologi, församling och ledarskap. Kursutbudet innehåller dels kurser som motsvarar innehållet i det teologiska basåret vid Örebro teologiska högskola och dels nyutvecklade kurser inom församling och ledarskap.

Kurserna är framtagna tillsammans med församlingar för att möta de behov som finns och kursutbudet kommer variera. Våren 2019 går kurserna ”Hållbart ledarskap i församlingen” och ”Nya testamentets böcker och budskap”.

Du hittar mer info och länk till ansökan här. Kontakta studievägledare om du har frågor.

 

Comments are closed.