Sista träffen på höstens Lördagskurser

Sista träffen på höstens Lördagskurser

Två kurser, fyra lördagar, nya insikter och nöjda deltagare. I dag var sista träffen på höstens uppsättning av ALTs Lördagskurser där deltagarna har fått välja mellan att läsa Gamla testamentets böcker och budskap och Kyrka, integration och diakoni på ALTs sex studiecenter. Både studieledare och de dryga 70 deltagarna är nöjda med utfallet av premiärterminen och många uttrycker att de fått med sig en bra helhetsbild över Gamla testamentet och praktiska verktyg när det gäller att arbeta med integration och inkludering, både i församling och privat.

Det lyckade konceptet ALTs Lördagskurser fortsätter till våren med två nya spännande kurser: Nya testamentets böcker och budskap samt Hållbart ledarskap i församlingen. Sugen? Det är hög tid att söka! Ta med dig någon eller gå själv och investera fyra lördagar i ny kunskap och nya praktiska verktyg. Läs mer här.

 

Comments are closed.