Exegetiska dagarna 4-5 oktober på ÖTH
15 maj 2019

Exegetiska dagarna 4-5 oktober på ÖTH

För första gången sedan det Svenska exegetiska sällskapet bildades på 1930-talet lägger man sin årliga konferens, som i årets tappning har vuxit med en dag till att kallas exegetiska dagar, den 4–5 oktober på Örebro teologiska högskola. En av skolans lärare, Tommy Wasserman, är huvudtalare på temat ”Gamla handskrifter i nya perspektiv” – ett gott kvitto på ÖTH:s kvalitet inom bibelvetenskap. Postern är designad av David Willgren som också är redaktör för sällskapets tidskrift (Svensk Exegetisk Årsbok), tillika lärare på ALT/ÖTH. Program kommer senare, så länge kan du hålla utkik i eventet på facebook, samt på Svenska exegetiska sällskapets hemsida.

Varmt välkommen!

Poster finns här.

 

Comments are closed.