Högtidsdag på ALT!
05 jun 2019

Högtidsdag på ALT!

ALT:s examensdag har bjudit på det mesta: glada studenter, stolta familjer, mingel, god mat, videokonferens, hälsningar, kloka sändningstal, fina förbönsstunder, skratt, tårar, presenter, sol och värme. Ett drygt 40-tal studenter från pastors- och ledarprogrammet, teologiska programmen och PROMIS kan nu stoltsera med sin examen från ALT och är redo att ge sig ut på nya äventyr och uppdrag – runt om i Sverige och i världen. Stipendier delades ut till bästa kandidatuppsatserna och det blev Hugo Sandell (Örebro), Erik Alnemo (Örebro) och Hanna Cajdert (Stockholm) som blev de lyckliga mottagarna. Som sig bör på ALT hölls en del av avslutningen via videokonferens, innan lokala gudstjänster och firande tog vid, och utöver tal av rektor Niklas Holmefur fanns även Kjell Larsson, missionsföreståndare på Svenska Alliansmissionen, med från studiecentret i Göteborg och höll sändningstal till alla studenter. Stolt personal på samtliga studieorter har nu sagt tack och hej till sina avgångsstudenter och önskat dem all lycka och Guds välsignelse. Skön sommar önskar vi alla studenter!

Fler bilder från dagen finns på ALT:s hemsida.

 

Comments are closed.