Ett dubbelt svek: ny bok av Hallenius

Ett dubbelt svek: ny bok av Hallenius

Vår lärare Mikael Hallenius släpper nu del tre i sin trilogi om tro. Del ett – Spår av den osynlige – och del två – Det överflödande hjärtat – finns redan ute, men nu kommer alltså den sista delen: Ett dubbelt svek – om trons prövning, ”en själavårdande, hoppfull och närgången bok för den som går igenom en svår period, försöker försonas med sitt livs berättelse eller bara tvivlar på Guds närvaro en vanlig vardag: Herren räddar.” Enligt baksidestexten är detta Hallenius mest personliga bok. “Ur trons perspektiv kommer vi mitt i kriserna närmare oss själva och närmare Gud. Det är möjligt att tro att Gud är god också när vägen är skymd eller livsdrömmar slås i spillror. Den som bevarar tron genom prövningar och besvikelser får upptäcka att den förnyas och fördjupas, vidgas och öppnas.”

Detta vill du inte missa! Boken kan beställas på Marcus Förlag, men är du på Torpkonferensen kan du passa på att lyssna till Mikael på fredag den 21 juni klockan 14.00 i Stallbackstältet, där han kommer tala utifrån boken.

ISBN: 9789179996949
Förlag: Marcus Förlag
Antal sidor: 96

 

Comments are closed.