KALLAD 2020 – Inställt

KALLAD 2020 – Inställt

Inställt – i en tid som denna

Det är med stor sorg som vi i ledningen för Kallad 2020 tvingas meddela att årets konferens som var planerad den 20-22 mars är inställd.

I och med att regeringen igår gick ut med nya riktlinjer utifrån läget kring Covid-19 så ser vi att Kallad 2020 kvalar in som en av de folkmassor som man avråder. Vi har också konsulterat infektionsläkare som är ansvariga för situationen i Filadelfiakyrkan i Örebro. Orsaken är att några av våra samlingar förmodligen skulle bli en bit över 500 personer, men framförallt så skulle Kallad samla deltagare från hela Sverige. Om någon insjuknade skulle då smittan riskera att spridas. 

Vi är självklart mycket ledsna över detta och önskade in i det sista en annan utväg.

Vi kommer givetvis återbetala din avgift om du har betalat in den. Inom några dagar kommer ett uppföljande mail till dig med information om det. Vi kan inte ersätta merkostnader som resor, boende eller liknande. Om du ännu inte betalat din faktura så kommer vi att makulera den. Glöm inte att avboka om du har bokat hotell, annat boende eller resor. Boende i sovsal via oss är automatiskt avbokat.

Men vi har glädjen att presentera att vi till nästa vår bjuder in till Kallad 2021! Vi tror på en fortsättning och vi hoppas att du är med oss!

Som avslut (för nu!) vill vi skicka med en uppmuntran om att du – trots konferens eller inte – är kallad för en tid som denna! Vi som efterföljare av Jesus har en viktig roll att vara hopp och ljus i en värld som just nu är präglad av oro. DU är kallad för en tid som denna! Låt oss be för alla som sitter i beslutande positioner och för alla som arbetar i sjukvården.

Vi hoppas att vi ses våren 2021!

/Ledningen för Kallad 2020

Frågor mailas till info@kallad.nu

 

Comments are closed.