Sommarkurser 2020!

Sommarkurser 2020!

I de olika krispaket som regeringen presenterat den senaste tiden finns även högskoleområdet inkluderat. I vårändringsbudgeten (VÄB) som presenterades 15 april finns satsningar på utökat antal utbildningsplatser, däribland sommarkurser. Om du är nyfiken på att läsa mer om detta beslut kan du kika in här på regeringskansliets pressmeddelande.

Här vill vi på ALT finnas med och kunna erbjuda sommarkurser i en tid av osäkerhet och där fler människor behöver hitta en spännande och intressant sysselsättning. Vi kommer erbjuda en bredd på våra sommarkurser och vi räknar med högt söktryck, precis som på våra övriga utbildningar just nu, så vänta inte med din ansökan.

OBSERVERA ATT ANSÖKAN ÄR STÄNGD!

Vill man enbart följa de digitala föredragen i sommarakademin/sommarkursen Tro i en apokalyptisk tid utan att läsa högskolekursen behöver man inte anmäla sig eller betala någon avgift. De olika bidragen kommer successivt att göras tillgängliga på ALTs hemsida under sommaren. Se mer här!

Under sommaren läggs inte bara innehållet i kursen Tro i en apokalyptisk tid ut på ALTs hemsida, utan även delar av föreläsningarna i de två andra högskolekurser som pågår. Dessa kurser har rubrikerna Gåvan och uppdraget att vara kyrka – En introduktion till praktisk teologi och Profeten Jeremias budskap till ett folk i kris – ”Därför sörjer jorden”.

Vi gläds åt att fler kommer få chansen att möta ALT som utbildning och vi ser fram emot att träffa just dig!

 

Comments are closed.