Öppet Hus 2021 – en lyckad dag!

Öppet Hus 2021 – en lyckad dag!

En öppet hus-dag som går till historien som annorlunda men ändå med väldigt lyckat resultat. I en verksamhet där mycket redan sker över videokonferens blev inte steget så långt till att hålla ett helt digitalt öppet hus, även om det verkliga mötet självklart är en väldigt viktig del – inte minst en sådan här dag. Åtta bibelskolor hade tackat ja till inbjudan om att vara med på ett särskilt sätt under årets öppet hus. Det innebar att de följde föreläsningarna digitalt som klass under dagen och dessutom hade besök av en ur ALTs personal som berättade mer om utbildningarna och ledde samtal i anslutning till föreläsningarna. Under dagen kunde klasserna och enskilda besökare via hemsidan välja bland föreläsningar som exempelvis ”Hur blev Bibeln bibel?”, ”Tro som en resurs i tider av kris” och ”Vilse i översättningsdjungeln: vilken bibelöversättning ska jag välja?”. Under förmiddagen var det bibelskoleklasserna tillsammans med drygt 250 enskilda tittare vid ett och samma tillfälle som följde föreläsningarna. En fantastisk siffra! Nu lämnar vi årets Öppet Hus med stor tacksamhet och förväntan inför vad det blir för frukt av dagen.

 

Comments are closed.