Examenshögtid 3 juni 2021 – några bilder från dagen

Examenshögtid 3 juni 2021 – några bilder från dagen

En dag av glädje och sol! I dag var det ALTs examenshögtid och många studenter som under en kortare eller längre tid (en del 8 år!) har läst på ALT fick nu avsluta sina studier. Det blev tal av rektor Niklas Holmefur och studierektor Dan Elofsson, reflektion från avgångsstudenter, sång, bön, presenter och lite mat. Årets tre uppsatsstipendiater uppmärksammades också såklart. Det blev en lite annorlunda högtid i år som avslutning på ett mycket annorlunda läsår. Men studenternas glädje och tacksamhet över erfarenheter, kunskaper och vänner som de tar med sig från denna tid sken igenom – precis som ett vanligt år. Stort stort grattis till er alla som nu är färdiga med era studier, och så väl kämpat till ALLA studenter som fått slita lite extra detta år! Nu förtjänar ni vila och återhämtning innan nya uppdrag väntar eller studier återupptas. Glad sommar!

Några av de 26 studenter som avslutade sina studier på Pastors- och ledarprogrammet, samt rektor Niklas Holmefur i sitt tal från Campus Örebro ut till alla studiecenter över videokonferens. Även studenter från Teologiskt kandidatprogram och Teologiskt basår tog sin examen eller avslutade sina studier denna dag.

 

Comments are closed.