Efterlängtad examenshögtid 9 juni

Efterlängtad examenshögtid 9 juni

Äntligen fick vi fira en riktig examenshögtid igen! Torsdagen den 9 juni blev en riktig högtidsdag runt om på alla våra studieorter. Tillsammans med familjer och med alla studenter och all personal på plats. Högtiden inleddes med en gemensam del över vårt videokonferenssystem där vi lyssna till både rektor Niklas Holmefur (bilden) och prorektor Ulrik Josefsson. En film där avgångsstudenter från Pastors- och ledarprogrammet, Teologiskt kandidatprogram samt Teologiskt basår fick dela vad de tar med sig från sin tid på ALT visades också. David Davage, studierektor för Örebro teologiska högskola, tillkännagav Årets stipendiater för väl genomförd C-uppsats – Kevin Rydberg och Anton Thilander. Efter den gemensamma delen väntade lokala avslutningsgudstjänster med efterföljande festligheter.

Nu önskar vi alla studenter en fin sommar och er som går vidare till nya uppdrag vill vi önska allt gott och Guds välsignelse över nästa steg!

 

Comments are closed.