Campus Örebro

Bor du i Örebro och vill plugga teologi? I Örebro kan du läsa det fyraåriga pastors- och ledarprogrammet samt teologiska program på 1, 2 och 3 år, fristående kurser, distanskurser och fortbildningskurser. Här finns ett fantastiskt teologiskt bibliotek med drygt 50.000 volymer, rymliga lokaler och närhet till undervisande personal. Örebro Universitet finns på ett stenkasts avstånd, liksom Evangeliska frikyrkans Sverigekontor. Det är lätt att ta sig hit med buss från Resecentrum.

Fem församlingar i Örebro med omnejd är engagerade som bärarförsamlingar: Pingstkyrkan Örebro, Församlingen Mötesplatsen, Filadelfiakyrkan, Pingstkyrkan Kumla och Immanuelskyrkan. Utöver dessa finns också en rad andra utbildningsförsamlingar. Dessa församlingar tar emot studenter och ger dem möjlighet att ledarträna i konkreta uppgifter samt att pastorer och ledare i dessa församlingar ofta fungerar som mentorer.

Martin Wärnelid är samordnare, Hanna Wärlegård är studievägledare och studieledare och Åsa Molin är studieledare på campus Örebro. Totalt undervisar ca 15 anställda lärare samt timlärare på de olika programmen och kurserna. Välkommen att läsa teologi vid Campus Örebro!

Martin Wärnelid
Samordnare, studieledare
0707-70 13 34
Hanna Wärlegård
Studievägledare, studieledare
0705-36 21 24
Åsa Molin
Studieledare
0707-65 85 30

För övrig personal i Örebro, se här.

Campus Örebro delar lokaler med Brickebergskyrkan.