Welcome to VIXA WordPress Theme

TAKE YOUR BUSINESS TO NEXT LEVELS

teologi pastor präst

Föreläsningar från våra sommarkurser kommer att här finnas tillgängliga för dig som inte vill examinera dessa kurser, men ändå ta del av sommarkursernas innehåll med intressanta föreläsare och teologisk reflektion. Vi vill ge fler chansen att möta ALT som utbildning och även ge fler ett somrigt koncept där du kan förena spännande ämnen i din solstol eller i soffan en regnig sommardag. Ta chansen att ta del av dessa föreläsningar. Det är en liten sommarpresent från oss på ALT till dig!

Kursen Tro i en apokalyptisk tid blir en ny tappning av årets Sommarakademi som, på grund av rådande omständigheter, inte kan arrangeras på plats i Örebro. Denna riktar sig därför särskilt till dig som de tänkt deltaga på sommarakademin, men vi tror också att denna kurs riktar sig till en bredare publik också.

Även kurserna Gåvan och uppdraget att vara kyrka – En introduktion till praktisk teologi och Profeten Jeremias budskap till ett folk i kris Därför sörjer jorden" kommer ett ha flera föreläsningar tillgängliga att ta del av.

 

Du kan klicka på bilderna nedan för de olika kurserna och ta del av föreläsningarna. Om du även vill förankra litteratur så kan du ta del av kursplanerna nedan.