Nu är HYBRID lanserad

Nu är HYBRID lanserad

ÄNTLIGEN! Igår hade vi på ALT release för vår nya tidskrift HYBRID, som hade temat ”Att förkunna Gamla testamentet”. Målet med denna tidskrift är att vara en seriös akademisk tidskrift som publicerar forskning med hög relevans för akademi, kyrka och samhälle. Vi sätter stort värde i dialogen mellan ämnesområden, och har den lokala församlingen som en primär målgrupp. Oavsett om du är pastor, församlingsmedlem eller akademiker hoppas vi att du kommer att få glädje och inspiration av artiklar, responser och recensioner. 

Har du brottats med Gamla testamentets texter men inte riktigt landat i hur de kan förkunnas? Missa då inte heller vår resursbank där vi ger en massa bra tips på verktyg! Men det bästa av allt är nog att att tidskriften är gratis! Du kan ladda ner den i sin helhet på https://publicera.kb.se/hyb/, där du också kan läsa artiklarna var för sig. Läser du hellre i fysisk form? Då kan du beställa numret som bok på bod.se/bokshop. Missa inte denna viktiga resurs, och hör gärna av dig till redaktionen med dina reflektioner, både kring releasen och tidskriftens innehåll! 

Vill du prenumerera på tidskriften? Klicka på ”registrera” på https://publicera.kb.se/hyb/, så missar du inga uppdateringar. Vi ser fram emot att höra er respons, ALT gör vi tillsammans!

Hälsningar,
Redaktionen